Sponsoren gezocht

Ons doel: geen kind staat aan de zijlijn!

In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!  En daar dragen we heel graag aan bij:
Op 10 en 11 september gaan we meedoen aan:  Scotland Coast to Coast We gaan dan in twee dagen 168 km afleggen door verschillende tracks te lopen, fietsen en kayakken. En hier kan jullie bedrijf ook aan bijdragen! We zoeken namelijk sponsoren die het mogelijk gaan maken dat we deel kunnen gaan nemen.
We zouden het natuurlijk enorm tof vinden, wanneer we op verschillende bedrijven zouden kunnen rekenen. We hopen op steun vanuit de maatschappelijke waarde en betekenis van onze challenge, maar hebben uiteraard verschillende mogelijkheden om ook iets terug te kunnen doen voor jullie.
Dus; vind je het ook zo tof dat wij alles gaan geven tijdens deze slopende tocht en wil je ook iets betekenen voor de jeugd uit de regio?
Neem dan zeker even contact met ons op, via onderstaand contactformulier.

Alvast bedankt!

Lieke en Dennis

© Copyright - Alles Geven